Folkehuset Absalon

FEB 2017- JUNI 2017: Eventpraktikant

Selvstændigt arbejde med events i huset. Spektrummet af events gik fra alt i mellem bankoaftener til markeder, work- shops og større fester. Mit fokus under praktikperioden var, hvordan man målretter begivenheder til forskellige alders- grupper. Arbejdet udfolder sig både kreativt og administrativt og berører også kommunikation i forbindelse med events og samarbejde med eksterne partnere.

JULI 2017: Barchef på Roskilde Festival-afdelingen

Fungerede som barchef for de to barer som Absalon styrede under Roskilde Festival. Arbejdet gik med styring af de mange frivillige i baren, drift af baren og dagens generelle køreplan ift. events,

JULI 2017 – NU: Vært & barpersonale

Arbejder både som vært og planlæggelse af diverse aftenevents i Absalon. Udover det arbejder jeg også med den daglige drift af baren og fællesspisninger. Arbejdet er meget varierende fra dag til dag alt afhængig at dagens eventprogram.

LINK: Absalon Folkehus

Posted in CV

Skriv et svar