Folkehuset Absalon

FEB 2017- JUNI 2017: Eventpraktikant

Selvstændigt arbejde med events i huset. Spektrummet af events gik fra alt i mellem bankoaftener til markeder, work- shops og større fester. Mit fokus under praktikperioden var, hvordan man målretter begivenheder til forskellige alders- grupper. Arbejdet udfolder sig både kreativt og administrativt og berører også kommunikation i forbindelse med events og samarbejde med eksterne partnere.

JULI 2017: Barchef på Roskilde Festival-afdelingen

Fungerede som barchef for de to barer som Absalon styrede under Roskilde Festival. Arbejdet gik med styring af de mange frivillige i baren, drift af baren og dagens generelle køreplan ift. events,

JULI 2017 – NU: Vært & barpersonale

Arbejder både som vært og planlæggelse af diverse aftenevents i Absalon. Udover det arbejder jeg også med den daglige drift af baren og fællesspisninger. Arbejdet er meget varierende fra dag til dag alt afhængig at dagens eventprogram.

Absalon Folkehus

Skriv et svar