Historien om Luna

Mit navn…

er Luna Eleonora Lykking Larsen. Jeg blev født på Hvidovre Hospital kl. 18.02 d. 28 februar 1994 – hvilket ikke var et skudår – så der var ikke risiko for en skudårsfødselsdag, bare rolig.

Jeg blev taget hjem i en lejlighed på Vesterbro i København, hvor jeg blev opfostret og opdraget af en far og en mor. Jeg har også en storesøster, som ikke ligner mig, men vi er skam biologiske søskende. Jeg levede meget lykkeligt på Vesterbro indtil jeg skulle flytte hjemmefra og ud på det københavnske boligmarked.

Jeg er nu endt på Østerbro…

med et kortere pitstop på Nørrebro, Sydhavnen (på en husbåd) og et år i Vallekilde i Vestsjælland. Men nu bor jeg på Østerbro i en rimelig lykkelig situation.  Jeg er endelig blevet 24 år gammel og studerer medieproduktion og Ledelse på 2. semester på DMJX i København.

Skriv et svar