Content Strategy

Opgave: definer en indholdsstrategi for dit website.

CS: At få tilbudt den bedste praktikplads, på baggrund af en informationsgivende og karismatisk hjemmeside som afspejler min personlighed, hos et større, kreativt reklamebureau, som mangler en praktikant i efteråret 2019.

Hjemmesidens navn skal være Luna Lykking, da det er de mest karakteriserende navne jeg har og samtidig det navn jeg bruger i daglig tale (fulde navn: Luna Eleonora Lykking Larsen). Ved brug af Lykking fremfor Larsen, er ideen at jeg adskiller mig lettere fra mængden.

Hjemmesiden skal være en form for portfolio-site, som jeg kan bruge i forbindelse med søgning af praktikpladser. Formålet er at give læseren et indblik i mig som person og som professionel. Hjemmesiden skal  indeholde både generelle informationer og mere karakteriserende informationer om netop mig. De generelle informationer skal give læseren et hurtigt indblik i hvem jeg er, mens de mere karakteriserende information giver læseren et bedre billede af mig som person og ansat. Udover det skal sitet indeholde henvisninger til andre sociale platforme, som ifølge mig giver et indblik i min verden og kontakt informationer så de kan kontakte mig.

Det første indtryk skal være positivt og derfor ønsker jeg ikke at overvælde læseren med en masse farveindtryk i form af farverig font og baggrund. Derimod skal der være en overskuelig kategori-liste, hvor man kan navigere rundt i hjemmesidens informationer.

Designmæssigt skal min hjemmeside se overskuelig ud og have et element af noget klassisk men samtidig vise kreativitet. Derfor holdes farverne i s/h, bortset fra indsatte medier. Fonten er anderledes, men med et klassisk element. Udover det er temaet responsivt og fungerer på alle de forskellige platforme på en hensigtsmæssig måde. Hjemmesiden skal være mindeværdig og skal adskille sig fra de mange andre hjemmesider, som læseren sikkert allerede har kigget på. Dette gør den ved at have en mere dynamisk forside.

Formålet med at lave en hjemmeside som denne er at give læseren et klart billede af mig som person. Den skal fortælle læseren at jeg er arbejdsom, ambitiøs og kreativ i forhold til min tilgang til arbejde. Den skal overbise læseren om at det er mig som vil kunne tilføje noget nyt til deres virksomhed og derfor vælger mig som praktikant.

 

ÆNDRET 24. maj 2018

Looket af hjemmesiden er blevet ændret. Det er blevet ændret til et mere overskueligt look, som er lettere at navigere i. Det formår stadig at vise min stil samtidig med at det ikke bliver rodet.

Skriv et svar