Learning Genesis for WordPress

Genesis

Genesis er en form for skelet bag alle temaer som er produceret af Studiopress Studiopress er en markedsplads for premium WordPress-temaer og disse temaer kan ikke fungere uden Genesis.

De beskriver wordpress som værende moteren i bilen, mens Genesis er bilens ydre skelet og Studiopress er bilens udseende.

Child theme

Er en form for grundlæggende skelet, som man som bruger kan customize som man ønsker. Fordelen ved et child theme er at man trods nye opdateringer altid vil beholde sine customizations og derved ikke skulle starte forfra ved hver opdatering. Dette er en fordel i modsætning til utallige andre wordpress temaer. Genesis kan bruges som child theme.

Med Genesis kan man let indstille sine basis-indstillinger. Man kan indstille sit basis layout, hvilken header man ønsker at bruge, hvordan ens navigation på hjemmesiden skal fungere o.lign.

Custom eller dynamisk forside 

Er også noget man kan justere med genesis. En custom forside er en fast hjemmeside som fungere med widgets som ikke ændrer sig med tiden. Hvis man har en dynamisk forside vil forsiden ændrer sig i takt med nye indlæg.

Genesis tillader også specielle widgets hvor man kan vise et sneak-peak af en anden side, indlæg eller profil. Dette er en god måde at få brugeren rundt på ens hjemmeside.

Genesis kommer med nogle generelle SEO indstillinger. Som en tilføjelse til dette vil dine sider og indlæg også have nogle SEO indstillinger.

Med genesis kan man altså lave en skelet til sit StudioPress tema.

Link til video

Skriv et svar