SoMe Buttons

Social Media knapper

SoMe buttons skaber en måde for dine læsere at dele dit indhold med andre.

Dette kan gøres ved hjælp af forskellige plugins. Det som jeg har anvendt var JetPack, hvor man let kan tilføje de rigtige logoer og links.

Jeg har valgt knapperne; Facebook, Google & LinkedIn, da jeg mener de passer til en portfoliosite. Jeg kommer med information som er værd at dele internt, men ikke dele på sider som Tumblr eller Pinterest.

Anbefalinger af Plug-in

Man kan også bruge WPsocialite, som kan være god ved sider hvor der er meget data som skal hentes ned. Der hjælper den ved ikke at trække loadingtiden ud da de først loades når man scroller ned forbi logoerne. Jeg vurderede at dette ikke ville være nødvendigt da der i forvejen ikke er meget data som skal hentes ned og logoerne derfor ikke vil gøre en tidsforskel.

Det sidste plug-in kaldes Add-this. Det er den dyreste løsning, men også den med flest fordele for ens hjemmeside. Dette plug-in sørger for at den SoMe-button som vises først på din hjemmeside er den som brugeren benytter oftest. Altså, hvis facebook er deres fortrukne sociale medie, vil denne være den først knap.

Det er vigtigt at hvis man vælger en ny plug-in, så skal man huske at deaktivere sine tidligere plug-ins, hvis disse har samme funktion som det nye plug-in.

Skriv et svar